Interior Archirect - Garden & Landscape Architect
  
Warning: Undefined variable $breedte in /customers/a/3/0/annesegers.be/httpd.www/header.inc.php on line 89
 

Wat doe ik?

Via vastgoedstyling worden te koop staande huizen aangepakt zodat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen verkocht worden en dit tegen de best mogelijke prijs.

Door het juiste gebruik van kleuren, het plaatsen of wegnemen van accessoires en meubels, benadruk ik de positieve en sterke eigenschappen van een woning. Dit heeft niets te maken met huidige trends maar wel met het veranderen van de inrichting van een woning. De woning wordt als het ware eerste gedepersonaliseerd en nadien voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk gemaakt.

Op deze manier maak ik woningen verkoopklaar. Het blijkt namelijk dat 75% van de potentiŽle kopers niet door de huidige inrichting van een huis kan kijkenÖ

Hoe ga ik te werk?

Ik loop samen met u het huis door en geef direct advies over hoe uw woning verkoopklaar te maken. We proberen om met zo weinig mogelijk kosten een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

 
  ::     Home     ::     Visie     ::     Totaalprojecten     ::     Eerstelijnadvies     ::     Vastgoedstyling     ::     Portfolio     ::     Biografie     ::     Contact     ::