Interior Archirect - Garden & Landscape Architect
  
Warning: Undefined variable $breedte in /customers/a/3/0/annesegers.be/httpd.www/header.inc.php on line 89
 


Wat is Get Inspired?

Get inspired was een exclusief netwerk event, georganiseerd door jonge ondernemers van De Punt waartoe ik zelf behoor.
Het doel was het organiseren van een laagdrempelig netwerk event waar iedereen zich thuis voelde. Het eerste event vond plaats op 3 juni 2009 in het Gravensteen in Gent en was een schot in de roos.

Wat hebben Get Inspired en de Black Box gemeen?

De Black Box heeft zijn ontstaan te danken aan een kruisbestuiving tussen Martin Hinion als fotograaf en ikzelf als ontwerper. De bedoeling was het onderwerp, het gefotografeerde weg te stoppen in een donkere kamer en de fotograaf in de kijker te zetten. De wereld op zijn kop.
Zowel het event als de Black Box waren een echt succes. Zo goed als iedereen is er meermaals gaan plaatsnemen om gefotografeerd te worden. Alleen, met kennissen, met contacten die voortvloeiden uit de avond zelf. De foto’s spreken voor zich!

Wat kan de Black Box voor u betekenen?

U kan de Black Box gebruiken voor allerhande evenementen: Trouwfeesten, recepties, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, opendeurdagen, communies, fuiven, … Al naargelang, zorg ik voor de opbouw en afbraak, de fotograaf en ontwikkeling van de foto’s (die de avond zelf nog kunnen meegenomen worden), ... De Black Box kan aangekleed of gepersonaliseerd worden volgens uw wensen.

Wil je de ultieme eye catcher op uw evenement, neem dan contact met mij op!


 
  ::     Home     ::     Visie     ::     Totaalprojecten     ::     Eerstelijnadvies     ::     Vastgoedstyling     ::     Portfolio     ::     Biografie     ::     Contact     ::  
  ::     Tuinen     ::     Interieurs     ::     Voor en Na     ::     Get inspired